Woonwinkel Haarlem

Home Stock Woonwinkel Haarlem – een heerlijk mini warenhuis

In 2014 is Home Stock begonnen als Concept store / pop-up store in Haarlem. Dit was de allereerste Home Stock! Deze woonwink

el in de Raaks is onderhand, sinds 1 februari 2017 verhuisd! Maar niet ver weg, maar de overkant: Drossestraat 16-22.

Lees hier de blog over de feestelijke opening.

Deze woonwinkel in Haarlem is perfect te bereiken met de auto, de winkel zit praktisch naast de Parkeergarage Raaks. Maar ook met de trein is de winkel maar 5 a 10 minuten lopen van het station. Op afstand zie je al meteen dat deze winkel creativiteit en gezelligheid uitstraalt. De ramen van de winkel zijn met supermooie tekeningen versierd. Voor de gevel zie je elke keer weer andere mooie vintage industriële meubels/accessoires. En de etalages zijn ook altijd erg inspirerend.

Het moment dat je de winkel binnenstapt hoor je een gezellige vintage plaat op de achtergrond, je ziet alle soorten meubels gecombineerd met elkaar. Je ruikt zelfs heerlijke versgemalen koffie.

In de winkel lopen stylisten en verkopers rond met veel kennis en ervaring die je graag willen helpen! Wij geven graag stylingadvies, informeren je over alle mogelijkheden met de banken op maat (in jouw gewenste stofgroep of kleur!) en vertellen je graag alles over eettafels op maat. Kom je gezellig een keertje langs?

Bekijk hier alle producten in de online shop

Adres & contactgegevens